Αντιδράσεις Μουσουλμάνων για το «Καλά Χριστούγεννα» του Σαλάχ

Αντιδράσεις Μουσουλμάνων για το «Καλά Χριστούγεννα» του Σαλάχ

Ο Μο Σαλάχ αντιμετώπισε και πάλι επικρίσεις από μουσουλμάνους οπαδούς για την χριστουγεννιάτικη ανάρτησή του - Το μήνυμα του για τους ανθρώπους στη Γάζα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, επικρίθηκε έντονα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από μουσουλμάνους μετά την ανάρτηση ενός χριστουγεννιάτικου μηνύματος.

Ο Αιγύπτιος σταρ, δημοσίευσε φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ στη λεζάντα μίλησε για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, πριν ευχηθεί στους ακόλουθούς του στα Social Media «Καλά Χριστούγεννα».

Οι μουσουλμάνοι δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, ωστόσο υπάρχουν κι αυτοί που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Σαλάχ επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πέρυσι, καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία με τη σύζυγο και τις κόρες του, ποζάροντας μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Ενα από τα σχόλια ήταν «ντροπή για τον μουσουλμανικό κόσμο», ενώ ένας άλλος δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένος» με τον φορ της Λίβερπουλ.

Ένας άλλος οπαδός έγραψε: «Αυτό είναι τόσο άσχημο Σαλάχ, είσαι μουσουλμάνος όχι χριστιανός».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Λίβερπουλ στην ανάρτησή του έστειλε κι ένα μήνυμα για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Τα Χριστούγεννα είναι εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται και γιορτάζουν. Με τον βάναυσο πόλεμο που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή, ειδικά με τον θάνατο και την καταστροφή στη Γάζα, εφέτος φτάνουμε στα Χριστούγεννα με πολύ βαριά καρδιά και μοιραζόμαστε τον πόνο αυτών των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Σας παρακαλούμε να μην τους ξεχάσετε και να μην συνηθίσετε τον πόνο τους. Καλά Χριστούγεννα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT