Μπαρτσελόνα: Ο Βίτορ Ρόκε ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Μπαρτσελόνα: Ο Βίτορ Ρόκε ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι έτοιμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον τίτλο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα καλείται να αρχίσει την αντεπίθεσή της από το νέο έτος, αφού έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται στο -7 από την κορυφή της LaLiga, ωστόσο θα έχουν ακόμα ένα «βέλος» στη φαρέτρα τους. Ο λόγος για τον Βίτορ Ρόκε, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Οι Καταλανοί είχαν ήδη κάνει δικό τους τον 18χρονο Βραζιλιάνο φορ από το καλοκαίρι και πλέον ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να τεθεί στα πλάνα του Τσάβι. Ολα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο στο επόμενο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λας Πάλμας.

Ο «Tigrito» ήταν εντυπωσιακός με την Ατλέτικο Παραναένσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, μετρώντας 28 γκολ και 11 ασίστ. Αλλωστε, θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και πλέον καλείται να αρπάξει την ευρωπαϊκή του ευκαιρία και να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στην επίτευξη των στόχων της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT