Χιλιάδες οπαδοί στην αποφυλάκιση του προέδρου που γρονθοκόπησε διαιτητή

Χιλιάδες οπαδοί στην αποφυλάκιση του προέδρου που γρονθοκόπησε διαιτητή

Οι οπαδοί της Ανκαραγκουτσού υποδέχθηκαν.πανηγυρίζοντας τον πρώην πρόεδρο της ομάδας που γρονθοκόπησε διαιτητή

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η επίθεσή του στον διαιτητή να συγκλόνισε την Τουρκία, ωστόσο οι οπαδοί της Ανκαραγκουτσού πανηγύρισαν την αποφυλάκιση του πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ο Φαρούκ Κότσα έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις για την επίθεσή του στον διαιτητή της αναμέτρησης Ανκαραγκουτσού – Ρίζεσπορ: Π[ριν λίγες εβδομάδες, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Αγκυρας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ, ρέφερι του ματς. Ο Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο Κότσα μετά τη βαριά τιμωρία από την Ομοσπονδία, πέρασε τις πόρτες της φυλακής. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και 63.000 ευρώ πρόστιμο.

«Δεν πρέπει να δικαιολογήσουμε τον άδικο ή τον κλέφτη. Δυστυχώς, με μια γροθιά εναντίον αυτών που πραγματοποίησαν αυτά τα γεγονότα, ένιωσα ότι τους έδωσα δίκιο» δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Η μορφή αντίδρασης μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά το να είσαι άνθρωπος, να είσαι άντρας σημαίνει να αντιδράς στην αδικία και στο λάθος», υποστήριξε με αρκετούς να σχολιάζουν πως δεν έδειξε σημάδια ουσιαστικής μεταμέλειας για την αξιόποινη πράξη του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT