Ευρωλίγκα: Με Λεσόρ κόντρα στον απρόβλεπτο Ερυθρό Αστέρα ο ΠΑΟ

Ευρωλίγκα: Με Λεσόρ κόντρα στον απρόβλεπτο Ερυθρό Αστέρα ο ΠΑΟ

Ο Αταμάν καλωσόρισε τον συμπατριώτη του και φίλο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ολοκληρώσει το 2023 με ένα συνεχόμενο καρέ νικών που θα τον εδραιώσει για τα καλά στην πρώτη εξάδα της Ευρωλίγκας θα επιδιώξει απόψε (21.15) ο Παναθηναϊκός (9-7) υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα (6-10).

Οι «πράσινοι», προερχόμενοι από τις νίκες με Βιλερμπάν, Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, επιζητούν μπροστά στο κοινό τους τη δέκατη νίκη στη διοργάνωση και εμφανίζονται προσηλωμένοι στον στόχο τους. Ο Εργκίν Αταμάν αφού καλωσόρισε τον συμπατριώτη του και καλό του φίλο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ευχόμενος επιτυχία στο έργο του, συνέστησε προσοχή στους Σέρβους.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που διαθέτει καλούς σκόρερ. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχαν 98 πόντους κόντρα στη Μακάμπι. Αν ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι σε καλή κατάσταση, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Το ίδιο και τον Νέντοβιτς. Υπάρχουν επίσης ο Μπολομπόι, ο Μίτροβιτς και ο Ανταμ Χάνγκα που είναι επικίνδυνοι παίκτες. Επομένως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε δύο σπουδαίες νίκες μακριά από την έδρα μας. Για να συνεχίσουμε έτσι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στο γήπεδό μας», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο χαρακτήρισε «must win» το παιχνίδι και πολύ καλούς τους πλέι μέικερ της αντιπάλου, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη 12άδα της ομάδας θα βρίσκεται και ο Ματίας Λεσόρ, παρά το γεγονός πως στα μέσα της χθεσινής προπόνησης ένιωσε ξανά ενοχλήσεις. Απών θα είναι για ακόμη μία φορά ο Παπαπέτρου, ο οποίος πάντως μετράει αντίστροφα και θεωρείται πως θα επανέλθει στη δράση με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του από την αρχή της σεζόν. Αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας θα μας τιμωρήσει», ανέφερε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος θεώρησε πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα βοηθήσει και την ομάδα του που βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τα υπόλοιπα σημερινά ματς της 17ης αγωνιστικής: Εφές – Φενέρ (19.30), Παρτιζάν – Μπολόνια (19.30), Ζαλγκίρις – Μακάμπι (20.00), Βιλερμπάν – Ρεάλ (21.00), Μιλάνο – Μπασκόνια (21.30), Μπάγερν – Βαλένθια (21.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT