Η ιταλική Ομοσπονδία βάζει φρένο στις ομάδες για συμμετοχή στη Super League

Η ιταλική Ομοσπονδία βάζει φρένο στις ομάδες για συμμετοχή στη Super League

Μέτρα κατά της European Super League παίρνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αναγκάζοντας τις ομάδες της να δεσμευθούν ότι δεν θα πάρουν μέρος σε διοργανώσεις που δεν αναγνωρίζονται από UEFA και FIFA

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέτρα κατά της European Super League παίρνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αφού έχει εκφράσει εξαρχής τη διαφωνία της με τη νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, αποφάσισε να δείξει και έμπρακτα την εναντίωσή της στην ESL, αφού θα απαιτήσει από τις ομάδες της Serie A να δεσμευθούν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε διοργανώσεις που δεν αναγνωρίζονται από την ίδια, την UEFA και τη FIFA.

Μάλιστα, θα προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι ομάδες, τότε, δεν θα λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25. Υπενθυμίζεται πως η Γιουβέντους ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΕSL, ενώ η Νάπολι βλέπει με θετικό μάτι τη νέα διοργάνωση.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT