Παρουσιάζεται σήμερα από τον ΠΑΟ ο Τερίμ

Παρουσιάζεται σήμερα από τον ΠΑΟ ο Τερίμ

Η επίσημη παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ (15.00) θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του Παναθηναϊκού να μάθουν τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που θα διαχειριστεί τις προκλήσεις των επερχόμενων ντέρμπι

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίσημη παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ (15.00) θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του Παναθηναϊκού να μάθουν τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που θα διαχειριστεί τις προκλήσεις των επερχόμενων ντέρμπι. Ο Τούρκος τεχνικός θα τοποθετηθεί και για τα μεταγραφικά θέματα, που πλέον αποκτούν νέο ενδιαφέρον, καθώς η άφιξή του ίσως αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό για την απόκτηση μόνο ενός στόπερ.

Τουρκικά ΜΜΕ ντύνουν στα «πράσινα» τον Τάσο Μπακασέτα, με την υποσημείωση ότι ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει το πιο ακριβό του συμβόλαιο και θα πληρώσει ένα εκατ. ευρώ στην Τραμπζονσπόρ για να τον αποκτήσει τώρα και όχι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», όμως, αγωνίζεται σε μια θέση που καλύπτεται από τις πολύ ακριβές επιλογές των Μπερνάρ (2,6 εκατ. ετησίως) και Τζούρισιτς (1,1 εκατ.), ενώ ενδιαφέρονται γι’ αυτόν κι άλλες ομάδες. Με δηλώσεις του, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, Τούρκος παραγωγός και στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι αυτός έκανε το «προξενιό» με τον Φατίχ Τερίμ και ότι ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης του Γιοβάνοβιτς είναι ότι έφτανε τον Παναθηναϊκό κοντά στη βρύση, αλλά δεν έπινε νερό…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT