Έτοιμος ο Αντσελότι να ανανεώσει με τη Ρεάλ μέχρι το 2026

Έτοιμος ο Αντσελότι να ανανεώσει με τη Ρεάλ μέχρι το 2026

Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2026 θα συνεχίσει ο Κάρλο Αντσελότι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν φεύγει από τη Μαδρίτη ο Κάρλο Αντσελότι! Ο «Don Carlo» θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα, αποφασίζοντας να αρνηθεί την πρόταση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας για την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο».

Η «Βασίλισσα» έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2026. Οι δύο πλευρές δεν δυσκολεύτηκαν, καθώς εξαρχής, τόσο ο Αντσελότι όσο και η διοίκηση της Ρεάλ, είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Πλέον, απομένει η επίσημη ανακοίνωση, η οποία όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί δεν θα αργήσει να έρθει, με τον Αντσελότι να αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της Βασίλισσας μέχρι το 2026.

«Είμαι περήφανος που κερδίζω τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό που κάνω και αυτό σημαίνει ότι το κάνω πολύ καλά» έχει πει ο ίδιος που έμαθε να σπάει ρεκόρ και να κατακτά τίτλους. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT