Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς – «Χαρούμενος που θα παίξω με τον Ποντένσε»

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς – «Χαρούμενος που θα παίξω με τον Ποντένσε»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική προσθήκη των «ερυθρόλευκων» έφτασε στην Αθήνα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς από την Μονακό, μετά και την άφιξη του Πορτογάλου εξτρέμ στην Ελλάδα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θα δώσει τα πάντα, ώστε η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, και πρόσθεσε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί μαζί με τον Ποντένσε, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και γνωρίζει από μικρή ηλικία.

«Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι εδώ, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της. Εχω φίλους εδώ» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις. «Εχω μιλήσει με τον Ντάνιελ, τον ξέρω από μικρό, είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του» είπε για τον Ποντένσε και κατέληξε: «Εχω έρθει για να δώσω τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει στον στόχο του». 

Αυτός είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία και τον πούλησε στην Ατλέτικο έναντι 22 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος εξτρέμ πήγε στην Μονακό το καλοκαίρι του 2019 από τους «Ροχιμπλάνκος» για 30 εκατ. ευρώ, αποτελώντας την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Συνολικά στην Μονακό πραγματοποίησε 129 συμμετοχές σκοράροντας 16 γκολ και δίνοντας 14 ασίστ. Φέτος, δεν είχε καμία συμμετοχή με τους Μονεγάσκους

Ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι διεθνής της εθνικής Πορτογαλίας έχοντας φορέσει το εθνόσημο 21 φορές, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT