Παναθηναϊκός: Χάνει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Χάνει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Παλάσιος

Ατυχία στον Παναθηναϊκό, αφού οι «πράσινοι» θα χάσουν για τρεις βδομάδες τον Σεμπαστιάν Παλάσιος ο οποίος υπέστη θλάση

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ατυχία με το… «καλημέρα» του 2024 στον Παναθηναϊκό αφού οι «πράσινοι», στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, είδαν τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να τραυματίζεται.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση και θα παραμείνει εκτός δράσης τρεις εβδομάδες. Ο εξτρέμ του «τριφυλλιού» θα χάσει τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στις 10 και 17 Ιανουαρίου, αλλά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στις 14 Ιανουαρίου. Φυσικά, θα μείνει εκτός και από τις αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Οσον αφορά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα είναι αμφίβολος, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Παράλληλα, την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ θα χάσει και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να τραυματίζεται εκ νέου. Η κάκωση στην ποδοκνημική θα τον αφήσει εκτός για μερικές ημέρες. Αντίθετα, στο πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψαν οι Τζούριτσιτς, Τσέριν που τέθηκαν στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT