O Μπαπέ είναι ελεύθερος για ένα απίθανο deal

O Μπαπέ είναι ελεύθερος για ένα απίθανο deal

Είναι επίσημο, ο Κιλιάν Μπαπέ από σήμερα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του - Οι τρεις επιλογές

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Από το πρωί της Δευτέρας, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ελεύθερος να συζητήσει επίσημα με όλους τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την υπογραφή του, με τη λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2024.

Μάλιστα μπορεί από σήμερα να υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα της επιλογής του. 

Αυτή τη φορά, όλοι διαβεβαιώνουν ότι δεν θέλουν να πέσουν ξανά στις παγίδες του 2022, όπου το μέλλον του Μπαπέ κατέληξε σε ένα οικονομικό «βαρίδι» για τους Παριζιάνους. Πέρσι, ο Γάλλος σταρ εγκαταλείποντας πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους συμφώνησε με τη νυν ομάδα του. Ολες οι πλευρές υποστηρίζουν ότι επικρατεί ηρεμία, χωρίς την πίεση που είχαν πριν από δύο χρόνια. 

Η Παρί είναι σίγουρη…

Στην ομάδα δεν αντιδρούν σε καμία φημολογία, δεν τοποθετούνται για κανένα σενάριο και οι διοικούντες δίνουν την εντύπωση ότι είναι πιο ήρεμοι για την κατάσταση του Μπαπέ. Θέλουν να του δώσουν χρόνο να πάρει την απόφασή του. Εχουν σχολιάσει πως μια αποχώρηση δεν θα είναι πλέον καταστροφή. 

… ο Μπαπέ σιωπηλός

Πότε θα πάρει ο Μπαπέ την απόφασή του; Κανείς δεν διατηρούσε την ψευδαίσθηση πως αυτό θα γινόταν πριν από το τέλος του 2023. Το χρονοδιάγραμμα είναι σχεδόν αδύνατο να καθοριστεί τώρα. Ο Μπαπέ και το περιβάλλον του δεν θέλουν πλέον να σχολιάζουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον Γάλλο σταρ πως δεν θα περιμένει μετά τον Ιανουάριο, ενώ η Λίβερπουλ έχει κάνει ήδη την κρούση της. Θα δούμε ξανά το θρίλερ του 2022;

Θυμίζουμε, πως ο ετήσιος μισθός του «Μίδα» Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ανέρχεται στα 72 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, γεγονός που τον καθιστά με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Παράλληλα, το 2022 έλαβε ένα απίθανο μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να εκτοξευθεί ακόμα υψηλότερα, αν υπογράψει για περισσότερα χρόνια με την επόμενη ομάδα του. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT