Εύκολα ο Τσιτσιπάς, 1-0 η Ελλάδα τον Καναδά

Εύκολα ο Τσιτσιπάς, 1-0 η Ελλάδα τον Καναδά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε εύκολα τον Στίβεν Ντίεζ (6-2, 6-3) και με μία νίκη στα άλλα δύο ματς κόντρα στον Καναδά, η Ελλάδα θα περάσει ως πρώτη από τον όμιλό της

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά κι έκανε τη μισή δουλειά για την Ελλάδα, κερδίζοντας με 2-0 τον Στίβεν Ντίεζ (6-2, 6-3 σε μία ώρα και 17 λεπτά), για το 1-0 στις νίκες κόντρα στον Καναδά, για το United Cup. Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός και στα δύο σετ, κάνοντας break στο σερβίς του Καναδού, παίρνοντας προβάδισμα με 3-0 και στις δύο περιπτώσεις. Αυτό το 2-0 δίνει την ευκαιρία στην Ελλάδα με μία νίκη στα άλλα δύο ματς, να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Ο Τσιτσιπάς είχε εξαιρετικό ρυθμό στο μπάκχαντ, βελτίωσε αισθητά το σερβίς του, φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Είχε έξι άσους και 90% επιτυχία σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, φτάνοντας στην πολύ σημαντική νίκη.

«Δεν ξέρω πόσο επιθετικός μπορώ να γίνω, αλλά το πιέζω. Ψάχνω μεγαλύτερη αξιοπιστία στο παιχνίδι μου και είμαι ανοιχτός στο να δοκιμάσω νέα πράγματα» δήλωσε σε σύντομη τοποθέτησή του ο Τσιτσιπάς μέσα σε αποθέωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT