Παναθηναϊκός: Με στόχο να σπάσει την αρνητική παράδοση

Παναθηναϊκός: Με στόχο να σπάσει την αρνητική παράδοση

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» του 2024 απέναντι στην Μπασκόνια (3/1, 21:30), αναζητώντας την πέμπτη διαδοχική νίκη του στη EuroLeague

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ευρωπαϊκή αποστολή του Παναθηναϊκού για το 2024 είναι στη Βιτόρια για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια (3/1, 21:30). Οι «πράσινοι» μετρούν τέσσερις σερί νίκες στη EuroLeague και έχουν μπροστά τους ακόμα μια πρόκληση στην ισπανική «διαβολοβδομάδα». Άλλωστε, την τελευταία φορά που πήραν νίκη επί ισπανικού εδάφους ήταν τον Φεβρουάριο του 2019 κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Έκτοτε ο Παναθηναϊκός μετράει μόνο ήττες στην Ιβηρική, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα και αν έχει αγωνιστεί.

«Εχω κερδίσει αρκετές φορές στην Ισπανία. Η ομάδα είναι διαφορετική, οι παίκτες είναι διαφορετικοί, οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Με ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ που παίζει η ομάδα» ήταν το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα -εκτός της γνωστής απουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου, έχοντας διαθέσιμους όλους τους παίκτες του απέναντι στους Βάσκους.

Οσο για το αν θα αντικαταστήσει τον Κάιλ Γκάι, ο Αταμάν είπε: «Όχι, η ομάδα έχει καλή χημεία. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη χημεία. Ελπίζω πως ο Παπαπέτρου θα επιστρέψει σύντομα και θα είναι η μοναδική προσθήκη στην ομάδα μας. Προστατέψαμε στον Σλούκα και ελπίζω πως θα είναι ΟΚ για τα ματς». Θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα δυο φορές από τη Γαλλία, νίκησε εκτός την Αρμάνι, ενώ στο τελευταίο ματς επικράτησε άνετα εντός έδρας του Ερυθρού Αστέρα. 

Η 18η αγωνιστική
Τρίτη 2/1

  • Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας 76-85
  • Ζάλγκιρις – Άλμπα 77-71
  • Μακάμπι – Μονακό 93-83
  • Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 79-74
  • Παρτίζαν – Βιλερμπάν 90-77

Τετάρτη 3/1

  • Βαλένθια – Εφές (20:30)
  • Βίρτους – Μπάγερν (21:30)
  • Μπασκόνια – Παναθηναϊκός (21:30)
  • Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (22:00)
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT