Λαμία – Ολυμπιακός 1 – 0: Με το… αριστερό στο 2024 οι Πειραιώτες

Λαμία – Ολυμπιακός 1 – 0: Με το… αριστερό στο 2024 οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» από τη Λαμία και έχασε έδαφος στη μάχη για την κορυφή

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» από τη Λαμία και έχασε έδαφος στη μάχη για την κορυφή. Από την άλλη, η Λαμία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη και πλέον είναι στο… κυνήγι της 6ης θέσης και των play off.

Η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και μόλις στο 4ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Τσιλούλης πάτησε περιοχή από τα δεξιά κaι έκανε γέμισμα, ο Ροντινέι δεν έδιωξε αποτελεσματικά κaι ο Σλίβκα σούταρε μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός απάντησε με ευκαιρία του Μασούρα, ωστόσο μέχρι το τέλος του α’ μέρους η Λαμία ήταν αυτή που απειλούσε και έχανε ευκαιρίες. 

 

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, ο Μασούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, ενώ στο 49′ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως στο 86΄ έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Μπιέλ τραυματίστηκε και αποχώρησε. 

 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (62’ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (90’ Μάλτσι), Ακούνια (71’ Σίντκλεϊ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (71’ Τόσιτς).

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (71’ Ρίτσαρντς), Εσε (81’ Αλεξανδρόπουλος), Καμαρά (71’ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (81’ Μπιέλ), Μασούρας, Γιόβετιτς (46’ Ναβάρο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT