ΑΕΚ – Βόλος 3-0: Ανετη επικράτηση με κορυφαίο τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ – Βόλος 3-0: Ανετη επικράτηση με κορυφαίο τον Λιβάι Γκαρσία

Με τον Γκαρσία να σκοράρει δυο φορές, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου και ξεκίνησε ιδανικά το 2024

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από τις δύο συνεχόμενες γκέλες πριν τα Χριστούγεννα, η νίκη κόντρα στον Βόλο ήταν μονόδρομος και αυτή τη φορά η Ενωση δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Με τον εντυπωσιακό Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει δύο φορές η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου και ξεκίνησε ιδανικά το 2024.

 

Ο Λιβάι με γκολ στο 32′ και στο 51′ (με πέναλτι) έφτασε τα έξι τέρματα και η ΑΕΚ έβαλε τις βάσεις της νίκης. Ο Aμραμπατ στο 73′ «κλείδωσε» το τρίποντο. Οι «κιτρινόμαυροι» απειλήθηκαν σε τρεις φάσεις, αλλά ο Στάνκοβιτς με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σταύρο Πήλιο ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς απουσίαζαν οι Χαζισαφί και Μοχαμαντί.

 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (75΄ Γιόνσον), Ελίασον (63΄ Aμραμπατ), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (63΄ Μάνταλος), Λ. Γκαρσία (75΄ Πόνσε)

Βόλος (Aνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Aλχο (39΄ λ.τρ. Κίτσος), Τρουιγιέ, Κόμπα (70΄ Μπερτόγλιο), Ντέλετιτς, Χ. Γκαρσία (70΄ Μεταξάς), Μωραΐτης (83΄ Καραγιάννης)

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT