ΠΑΟ: Εχασε δικό του παιχνίδι στη Βιτόρια

ΠΑΟ: Εχασε δικό του παιχνίδι στη Βιτόρια

Δύο φορές προηγήθηκε σε όλο το παιχνίδι η Μπασκόνια και η δεύτερη ήταν και η… φαρμακερή για τον Παναθηναϊκό

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο φορές προηγήθηκε σε όλο το παιχνίδι η Μπασκόνια και η δεύτερη ήταν και η… φαρμακερή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ύστερα από τέσσερα σερί επιτυχημένα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, είδε το ροζ φύλλο να φεύγει μέσα από τα χέρια του στην Ισπανία χάνοντας με 75-73. Οι «πράσινοι» αυτοκτόνησαν στη Χώρα των Βάσκων, σε ένα ματς που στα πρώτα 26 λεπτά έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα, καθώς είχαν διαφορά ακόμα και 17 πόντων (48-31) στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός την έπαθε σαν πρωτάρης, με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο θύτη που είχε το φινάλε του αγώνα Ολυμπιακού – Μπασκόνια, καθώς ο Μακιντάιρ ήταν αυτός που πέτυχε στο φινάλε της αναμέτρησης το καθοριστικό δίποντο για τους Βάσκους.

Οι παίκτες του Αταμάν είχαν καταφέρει στο δεύτερο δεκάλεπτο να κρατήσουν την Μπασκόνια χωρίς καλάθι στα τελευταία 6΄42΄΄. Σε αυτό το διάστημα έτρεξε επιμέρους 4-20, για να πάει στα αποδυτήρια με διψήφιο προβάδισμα (26-37), ενώ ανέβασε τη διαφορά στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου στο +17. Ομως η Μπασκόνια έτρεξε ένα σερί 12-0 και έβαλε ξανά δύσκολα στους «πράσινους». Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας έγινε… ροντέο και τελικά οι γηπεδούχοι, με τον Μονέκε MVP στους 20 πόντους και τον Κόντι Μίλερ Μακιντάιρ να βάζει το κρίσιμο σουτ, ήταν αυτοί που έφτασαν σε μια επική ανατροπή.

Στα υπόλοιπα χθεσινά ματς: Βαλένθια – Εφές 93-88 και Μπολόνια – Μπάγερν 85-83.

Απόψε ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ υποδέχεται τη Μονακό με στόχο να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση. Επίσης σήμερα: Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι, Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT