Ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό, αγωνία για Σλούκα

Ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό, αγωνία για Σλούκα

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Μπασκόνια μέχρι το αποψινό με τη Βαλένθια (21.30) για την πέμπτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια για σκέψεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Μπασκόνια μέχρι το αποψινό με τη Βαλένθια (21.30) για την πέμπτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια για σκέψεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στη Χώρα των Βάσκων. Σαφώς και το γεγονός πως οι «πράσινοι» έχασαν ένα δικό τους ματς, καταφέρνοντας να απoλέσουν μια υπέρ τους διαφορά 13 πόντων με καλάθι του ΜακΙντάιρ 0,9΄΄ πριν από το τέλος, αφήνει πικρία στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του, οι οποίοι καλούνται όμως να επανέλθουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η αποστολή της ομάδας γίνεται πιο δύσκολη από τη στιγμή που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έφυγε από το παρκέ με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Μάλιστα χθες βράδυ αναμένονταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, ώστε να υπάρξει ακριβής εκτίμηση για τον χρόνο απουσίας του. Με το διαφαινόμενο κενό του Σλούκα ανοίγει ο δρόμος για να πάρει ο Λούκα Βιλντόζα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αναπροσαρμόζοντας συνολικά τα πλάνα του Τούρκου τεχνικού.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς της 19ης αγωνιστικής παίζουν: Αλμπα – Μπολόνια (20.00), Μιλάνο – Μπάγερν (21.30), Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια (21.30), Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές (21.45).

Τα παιχνίδια ΑΕΚ – Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – Περιστερίου ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Basket League αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Ενωση, η οποία χθες ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με τον 32χρονο γκαρντ και πρώην NBAer Μπράντον Νάιτ, θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την έδρα της αλλά και την κούραση των «ερυθρολεύκων» από τα συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς. Η ΑΕΚ απέκτησε και τον 31χρονο πάουερ φόργουορντ Ρίκι Λίντο, ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν να κινείται για την απόκτηση και του Δημήτρη Αγραβάνη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου: Σάββατο (6/1): ΠΑΟΚ – Μαρούσι (14.45), Καρδίτσα – Προμηθέας (17.00), Αρης – Απόλλων Π. (19.00). Κυριακή (7/1): ΑΕΚ – Ολυμπιακός (14.45), Παναθηναϊκός – Περιστέρι (17.00), Κολοσσός – Λαύριο (18.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT