Τσιτσιπάς: Eχω πλάνο για το τένις στην Ελλάδα

Τσιτσιπάς: Eχω πλάνο για το τένις στην Ελλάδα

O Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε από την Αυστραλία τα πλάνα του που αφορούν την ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το δικό του πλάνο ανάπτυξης του τένις στην Ελλάδα μίλησε σε συνέντευξη Τύπου στην Αυστραλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Eχω ένα πλάνο που θέλω να εφαρμόσω σε μερικά χρόνια. Δεν περιμένω κάτι από την ομοσπονδία, δεν θα έχουν την ευθύνη γι’ αυτό. Είναι ένα προσωπικό θέμα, δεν θα πω ακριβώς τι, αλλά το έχω στο μυαλό μου και το έχω συζητήσει και με την ομάδα μου.

Φυσικά, σ’ αυτό το πρότζεκτ είναι ευπρόσδεκτη και η Μαρία, η οποία έκανε μεγάλα πράγματα στο tour πριν από εμένα και εγώ την ακολούθησα. Μαζί είμαστε δυνατότεροι και μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Για μένα είναι ένα πάθος και δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.

 

Παθιάζομαι με την ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα και ελπίζω στο μέλλον να βρω τον χρόνο, γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ τους τελευταίους μήνες. Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου είναι αυτό που με κρατάει στάσιμο. Εύχομαι στο μέλλον να βρω τον χρόνο για να το κάνω.

Εχω βρεθεί σε καταστάσεις που δεν έχουν βρεθεί πολλοί Ελληνες τενίστες στο παρελθόν και θέλω να συνεχιστεί αυτή η κληρονομιά, να προωθήσω το άθλημα με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να είμαι εκεί για τις νέες γενιές, όταν θα χρειαστεί να ανεβούν τα σκαλοπάτια και να συνεχίσουν να ονειρεύονται να φτάσουν εκεί που έχουμε φτάσει εγώ και η Μαρία. Να υπάρχει υποστήριξη, γιατί δεν γίνεται έτσι».

Θυμίζουμε πως η ελληνική ομάδα βρέθηκε στα προημιτελικά του United Cup, ωστόσο αποκλείστηκε από τη Γερμανία με 2-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT