Με τεσσάρα στους «32» του κυπέλλου η Τσέλσι

Με τεσσάρα στους «32» του κυπέλλου η Τσέλσι

Χωρίς να φορτσάρει, η Τσέλσι επικράτησε της Πρέστον με 4-0 και προκρίθηκε στους «32» του FA Cup. Μαζί της η Αστον Βίλα, η Μπράιτον και η Νιούκαστλ.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από ένα χαλαρό πρώτο ημίχρονο χωρίς ουσία, η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Πρέστον εντός έδρας.

Στο 58′ ο Μπρόγια άνοιξε το σκορ με μια εξαιρετική κεφαλιά, προτού ο Τιάγκο Σίλβα βαδίσει στα χνάρια του και με μια καρφωτή κεφαλιά γράψει το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Στέρλινγκ να βρει δίχτυα. Στο 85′ ο Αγγλος από εκτελεστής έγινε δημιουργός και σέρβιρε το 4-0 στον Εντσο που σκόραρε σε κενή εστία.

 

Μαζί με τους Μπλε στην επόμενη φάση θα βρεθεί και η Αστον Βίλα, η οποία απέδρασε με το πολύτιμο 1-0 από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Κας στο 87′, χαρίζοντας τη νίκη – πρόκριση στους Villains.

 

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο η Μπράιτον υπέταξε τη Στόουκ εκτός έδρας (4-2) και πήρε εμφατικά το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Μεγάλη ανατροπή και για την Μπόρνμουθ, 3-2 την ΚΠΡ.

Η Νιούκαστλ, με εμφατική τριάρα στην έδρα της Σάντερλαντ (3-0) πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της έναντι της αντιπάλου της έπειτα από 11 χρόνια.

 

Τα αποτελέσματα στο FA Cup:

Γουίμπλεντον – Ιπσουιτς 1-3
Κόβεντρι – Οξφορντ Γιουνάιτεντ 6-2
Μέινστοουν – Στίβενεϊτζ 1-0
Μίλγουολ – Λέστερ 2-3
Σάντερλαντ – Νιούκαστλ 0-3
Μπλάκμπερν – Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ 5-2
Τζίλιγχαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-4
Χαλ – Μπέρμιγχαμ 1-1
Νιούπορτ – Ιστλεϊ 1-1
Νόριτς – Μπρίστολ Ρόβερς 1-1
Πλίμουθ – Σάτον 3-1
ΚΠΡ – Μπόρνμουθ 2-3
Σαουθάμπτον – Γουόλσολ 4-0
Στόουκ – Μπράιτον 2-4
Γουότφορντ – Τσέστερφιλντ 2-1
Τσέλσι – Πρέστον 4-0
Μίντλεσμπρο – Αστον Βίλα 0-1
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Κάρντιφ 4-0
Σουόνσι – Μόρκαμ 2-0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT