Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ο Σπόραρ έκανε τη διαφορά

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ο Σπόραρ έκανε τη διαφορά

Με δύο γκολ του Σπόραρ ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα 2-1 τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, που μείωσε στο 90′+2′ με τον Σενγκέλια. Δεύτερη νίκη με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο. 

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο τέρματα του Σπόραρ, στο 51′ και στο 89′, ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα 2-1 τον Παναιτωλικό, που μείωσε στο 90’+2′ με τον Σενγκέλια. O Φατίχ Τερίμ πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και οι «Πράσινοι» πλέον είναι στην κορυφή (με ένα ματς περισσότερο). Θυμίζουμε, πως ακολουθούν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά όχι τον τρόπο να σκοράρει. Η κεφαλιά του Ιωαννίδη που πέρασε άουτ στο 2′ και στο 35′ και το άστοχο σουτ του Μαντσίνι από τα δεξιά της περιοχής ήταν οι δύο καλές στιγμές των «Πρασίνων». Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Τερίμ έβαλε στο ματς Σπόραρ και Αϊτόρ, γυρίζοντας τη διάταξη σε 4-4-2.

 

O Σλοβένος ήταν εξαιρετικός και με τέρμα στο 51′ άνοιξε το σκορ. Με την είσοδο του Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δοκάρι με τον Τζούρισιτς. Ωστόσο, στο 89′ ο Σλοβένος χάρισε το τρίποντο με το δεύτερο τέρμα του. Ο Παναιτωλικός, όμως, δεν το άφησε… Ο Σενγκέλια μείωσε με υπέροχο τελείωμα στο 90’+2′ και έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά και στο φινάλε. Ωστόσο, ο Λοντίγκιν είχε τις λύσεις και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του. 

 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (90′ Φικάι), Ζέκα, Βιλένα (46′ Αϊτόρ), Τσέριν, Τζούριτσιτς (90′ Γερεμέγεφ), Μαντσίνι (46′ Σπόραρ), Ιωαννίδης (75′ Μπερνάρ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας (78′ Μπελεβώνης), Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Λιάβας, Πέρεζ (63′ Ντουάρτε), Μπαλντασάρα (73′ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (62′ Πέδρο), Σενγκέλια, Καρέλης (62′ Χουάνπι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT