Σαουδική Αραβία: Προσφέρουν 4.000 ευρώ τον μήνα και δωρεάν διαμονή σε ποδοσφαιριστές

Σαουδική Αραβία: Προσφέρουν 4.000 ευρώ τον μήνα και δωρεάν διαμονή σε ποδοσφαιριστές

Οι Σαουδάραβες θέλουν να ενισχύσουν το ποδόσφαιρό τους και ψάχνουν για παίκτες για την 3η κατηγορία, προσφέροντας παχυλούς μισθούς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που οι Σαουδάραβες θέλησαν να αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ολα άρχισαν με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ και ακολούθησε η έλευση στη χώρα των Νεϊμάρ, Μπενζεμά και Καντέ. Οι Σαουδάραβες δεν κρύβουν ότι στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη και επιδίωξή τους είναι να ενισχύσουν τις μικρότερες κατηγορίες.

Ετσι, προσφέρουν μηνιαίες αποδοχές 3.000-4.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστές, αλλά και εξασφάλιση κατοικίας, ώστε να παίξουν στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας.

Οι Σαουδάραβες πιστεύουν ότι αυτό θα εξυψώσει το επίπεδο του ανταγωνισμού μεταξύ των παικτών, βελτιώνοντας έτσι και τις επιδόσεις της εθνικής ομάδας. Το… ποδοσφαιρικό σαφάρι γίνεται μέσω της πλατφόρμας «FutbolJobs», όπου ο καθένας μπορεί να κάνει αίτηση και να «δοκιμάσει την τύχη του».

Αυτή την περίοδο, 124 ξένοι παίκτες συμμετέχουν στη δεύτερη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT