Γκαμπόν: Διεθνής άσος ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 1990, ενώ η μητέρα του πέθανε το 1986

Γκαμπόν: Διεθνής άσος ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 1990, ενώ η μητέρα του πέθανε το 1986

Σκάνδαλο ξέσπασε με τον Γκέλορ Κάνγκα Κακού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 1990, αν και η μητέρα του «έφυγε» από τη ζωή το 1986

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής ξεκίνησε έρευνα για τον διεθνή Γκαμπονέζο χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Γκέλορ Κάνγκα Κακού, ο οποίος κατηγορείται για ψευδή δήλωση της ηλικίας του.

Ο Κάνγκα έχει δηλώσει πως γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1990, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς η μητέρα του «έφυγε» από τη ζωή το 1986.

Ο Γκαμπονέζος θα απολογηθεί άμεσα στην πειθαρχική επιτροπή της CAF. Η Γκαμπόν δεν προκρίθηκε στο Κύπελλο Αφρικής, που ξεκινά αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 ματς, μετρά έξι τίτλους (4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) στη Σερβία και 66 συμμετοχές με 2 γκολ με την εθνική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT