Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Λεωφόρο και πλέον η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στο «Καραϊσκάκης»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, ο ανώτερος στο β’ ημίχρονο, Παναθηναϊκός, ισοφάρισε και η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα κριθεί την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το 1-1 στην άδεια Λεωφόρο. 

Στο 19ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη υποψία φάσης με το σουτ του Μπερνάρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν πέντε λεπτά μετά, έστω και από λάθος αντιπάλου, όμως ο Μασούρας δεν εκμεταλλεύθηκε το κακό γύρισμα του Κώτσιρα και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής πάνω στον Λοντίγκιν.

Στο 29’, ξανά ο Μασούρας ήταν αυτή την φορά σε ρόλο δημιουργού, σε μια γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του, αλλά ο Κώτσιρας έδιωξε σωτήρια.

Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» στο 45’, με τον Αλεξανδρόπουλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και να πετυχαίνει το 0-1 για τον Ολυμπιακό.

 

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65΄. Από την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι, ο Ιωαννίδης με «καρφωτή» κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ο σκόρερ δεν κατάφερε στο τέλος από πλεονεκτική θέση να δώσει προβάδισμα πρόκρισης. 

 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61′ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (46′ Σπόραρ), Αϊτόρ (46′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς (38′ λ.τ. Μαντσίνι).

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (61′ Κίνι), Αλεξανδρόπουλος (61′ Καμαρά), Έσε, Μασούρας (73′ Γιόβετιτς), Καρβάλιο, Ρίτσαρντς (56′ Ποντένσε), Ναβάρο (73′ Φορτούνης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT