Μπασκόνια – Ολυμπιακός 80-69: Δεύτερη ήττα στην Ισπανία

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 80-69: Δεύτερη ήττα στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στη Βιτόρια, ηττήθηκε 80-69 από την Μπασκόνια και γνώρισε τη δεύτερη ήττα στη «διαβολοβδομάδα»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δίχως νίκη τη «διαβολοβδομάδα» επί ισπανικού εδάφους και με τη δεύτερη διαδοχική ήττα του βρέθηκε εκτός εξάδας της EuroLeague.

Oι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και στη Βιτόρια από την Μπασκόνα με 80-69 και υποχώρησαν στο 11-10. Στον αντίποδα, οι Βάσκοι με το ίδιο ρεκόρ «έπιασαν» τους Πειραιώτες, τους οποίους είχαν κερδίσει και στο ΣΕΦ.

O Oλυμπιακός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, θετικός στην άμυνα και με τρομερό τον Κάνααν έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +3 (14-17). Στον ίδιο ρυθμό και με ένα σερί 4-0 από τον Πετρούσεφ μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο δεκάλεπτο, για το +7 (14-21). Ωστόσο, ακολούθησαν νέα λάθη, αλλά και ένα αντιαθλητικό φάουλ του Μπραζντέικις στον Ρογκαβόπουλο, το οποίο «ξύπνησε» την Μπασκόνια και με τα σουτ του Χάουαρντ πήρε το πάνω χέρι. Ετσι, οι Βάσκοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα (33-32).

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και τον ρυθμό που είχαν στην επίθεση, με την Μπασκόνια να περνά στο +11 (51-40), στο 27’. Οι Πειραιώτες αντέδρασαν με κάποιες άμυνες και με παιχνίδι από Κάναν και Γουίλιαμς-Γκος πλησίασαν (53-47), αλλά ο Μονέκε ήταν εντυπωσιακός. Η Μπασκόνια βρήκε εύκολα καλάθια, ο Ολυμπιακός δεν είχε διάρκεια και ο Χάουαρντ βρήκε απαντήσεις όταν χρειάστηκε. 

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 33-32, 59-49, 80-69

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT