Στην Αθήνα ο Ακαϊντίν, θέλει πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα ο Ακαϊντίν, θέλει πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό

Ο Τούρκος στόπερ έφτασε στην Αθήνα.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τούρκος στόπερ έφτασε στην Αθήνα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει άμεσα στο «τριφύλλι».

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι του Σαββάτου. Θυμίζουμε, πως Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς.

«Έπαιξε ρόλο ο Φατίχ Τερίμ. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, ήρθα στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό που έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, ο άλλος είναι το Euro και θέλω να παίξω για να πάω στο Euro. Ελπίζω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο 29χρονος αμυντικός.

Ο Ακαϊντίν πρόσθεσε πως είναι έτοιμος να παίξει, ενώ έκανε γνωστό ότι είχε επικοινωνία και με τον Αράο «Είναι εδώ ο Αράο με τον οποίο ήμουν πέρυσι συμπαίκτης, μίλησα μαζί του. Είδα και αγώνες της ομάδας, είδα και τον κόσμο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο, έχω ενθουσιαστεί. Η απόφαση είναι του προπονητή, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT