Ο Ντε Μπρόινε «σφράγισε» την ανατροπή της Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Ο Ντε Μπρόινε «σφράγισε» την ανατροπή της Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Εντυπωσιακός ο Ντε Μπρόινε, υπέγραψε την ανατροπή της Μάντσεστερ Σίτι (3-2) στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κόντρα στη Νιουκάστλ. Στο -2 από την κορυφή οι «Πολίτες»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε! Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του στην τρέχουσα Premier League – και πρώτη έπειτα από πέντε μήνες – και «καθάρισε» για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 32χρονος Βέλγος πέρασε στο ματς στην έδρα της Νιούκαστλ στο 69,’ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 74′ και έδωσε την ασίστ στον Μπομπ στο 90+1′ για το 3-2, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει την ανατροπή στην ανατροπή στο «St. James’ Park» και να στέλνει τη Σίτι στο -2 από την κορυφή.

Η Νιούκαστλ είχε το προβάδισμα με 2-1, με τα ωραία γκολ των Ίσακ και Γκόρντον μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο μέρος. Ο Βέλγος διεθνής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 69΄ και πέντε λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Στο 90΄+1 με εξαιρετική μακρινή μπαλιά βρήκε το νεαρό Νορβηγό επιθετικό Μπομπ (η τρίτη αλλαγή του Γκουαρδιόλα στο 82΄), ο οποίος με άψογο στιλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για τους «Πολίτες» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Χρειάστηκε να ιδρώσει, αλλά η Τσέλσι με τον Κόουλ Πάλμερ ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή «λύγισε» τη Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» 1-0. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους Μπλε στην Premier League, που άφησαν πίσω τους τη… σφαλιάρα από τη Μίντλεσμπρο στο League Cup και συνεχίζουν την αναρρίχησή τους φτάνοντας πλέον στο -3 από την 6η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT