Πρώτο «διπλό» ο Πανσερραϊκός – Ισοπαλία στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΟΦΗ

Πρώτο «διπλό» ο Πανσερραϊκός – Ισοπαλία στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΟΦΗ

O Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Ισοπαλία στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΟΦΗ.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Πανσερραϊκός έσπασε το ρόδι εκτός έδρας, επικράτησε 2-0 της Λαμίας και πήρε ανάσα στη βαθμολογία, αφού βρέθηκε στην 9η θέση. Στην 8η θέση οι γηπεδούχοι, που είδαν να σπάει το μίνι αήττητο σερί των τριών αγώνων.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με το πρώτο γκολ του Ουάρντα που προήλθε από μεγάλο λάθος του Κοσέλεφ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι το ίδιο κακοί και στο δεύτερο μέρος, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία για να σφραγίσουν τη νίκη τους στο 85΄. Ο Ουάρντα σούταρε από κοντά και η μπάλα κόντραρε στον Άλεξιτς πριν καταλήξει στα δίχτυα. 

 

Μοιρασιά στο Περιστέρι, αφού Ατρόμητος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Δέκατο σερί ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν στην 6η θέση, χωρίς νίκη με τον Πέπε Μελ στον πάγκο οι Κρητικοί. Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 81ο λεπτό με προβολή του Λαμπρόπουλου. Ο βοηθός έδειξε οφσάιντ θεωρώντας ότι η παρουσία του Ντίκο επηρέαζε τον Τσιντώτα, αλλά το γκολ κατακυρώθηκε μετά από τετράλεπτη εξέταση στο VAR. Ο Ατρόμητος πίεσε αρκετά και κατάφερε να σώσει το βαθμό στο 90΄+8, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα ο Βαλένσια με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάουμαν για το 1-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT