Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3, με «λυτρωτή» τον Ελ Αραμπί

Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3, με «λυτρωτή» τον Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Καισαριανή με τον Ελ Αραμπί να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Με δέκα παίκτες οι Πειραιώτες από το 44'

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του φετινή νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή με 3-2 επί της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και πλέον στρέφει το βλέμμα της στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (17/01) στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 2-0 με τους Γιώργο Μασούρα και Ναβάρο (11΄, 39΄), αλλά η αποβολή του Ρέτσου στο 44΄ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα, πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας μειώσει σε 2-1 με το γκολ του Μιλίσεβιτς (44΄).

Ο Ολυμπιακός μπήκε με γκολ στην επανάληψη, ωστόσο αυτό δεν μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης από το VAR, καθώς η μπάλα μετά την κεφαλιά του Ροντινέι βρήκε πρώτα στο χέρι του Γιώργου Μασούρα.

Στο 64΄από φάουλ του Μπιφουμά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπιανκόν και ο Οζέγκοβιτς με πέναλτι πέτυχε το 2-2. Ο Ολυμπιακός στο 70΄ πέτυχε ξανά γκολ, αυτήν την φορά με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά στο 85΄ ο Ελ Αραμπί, μετά από σέντρα ακριβείας του Ζέλσον Μαρτίνς, με καρφωτή κεφαλιά χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 3-2.      

 

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Γιάννης Μασούρας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο (90΄+7  Νίνης), Βαφέας, Ίλιεφ (65΄ Κλωναρίδης), Πέιος, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς 

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84΄ Ζέλσον Μαρτίνς), Καμαρά (84΄ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (89΄ Ορτέγκα), Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε (46΄ Ντόη), Ναβάρο (65΄ Ελ Αραμπί)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT