ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Εντυπωσιακός ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Εντυπωσιακός ο «Δικέφαλος»

O ΠΑΟΚ «έπιασε» στην κορυφή τον Παναθηναϊκό.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό

Λίγο πριν το ημίωρο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Εκτέλεση φάουλ από τον Τόμας Μουργκ, οι φιλοξενούμενοι δεν απομάκρυναν και ο Μπάμπα σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος. Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε. 

Από εκτέλεση φάουλ του Μουργκ, ο Μεϊτέ ήταν αυτός που με πλασέ έκανε το 2-0. Ακολούθησε η σέντρα του Σάστρε, με τον Τζίμα να προλαβαίνει τον Ροντρίγκο Εραμούσπε για το 3-0. Από ακόμα μία σέντρα του Ισπανού μπακ, η μπάλα κόντραρε στον Νταν Ριένστρα για το τελικό 4-0. Ο Μπράντον Τόμας έχασε την ευκαιρία για να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 87’. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79’ Λύρατζης), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73’ Μάρκος Αντόνιο), Μουργκ (68’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (68’ Μπράντον).  

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (71’ Εφορντ), Ριένστρα, Μπακαδήμας (71’ Λιάσος), Λεό (62’ Ροσέρο), Τζίνο, Κόντε (62’ Μπαλάν).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT