Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιωαννίδης

Σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης τέθηκε νοκ άουτ για τα επόμενα παιχνίδια μετά τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης τέθηκε νοκ άουτ για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Ελληνας επιθετικός αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα χάσει το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά κaι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Η σοβαρότητα του προβλήματος θα γίνει γνωστή μετά τη μαγνητική που θα κάνει τις επόμενες ημέρες, αν και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα στις 28 Ιανουαρίου. Ο Φατίχ Τερίμ έχει διαθέσιμο μόνο τον Αντρατζ Σπόραρ στην επίθεση, αφού ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αντιμετωπίζει και εκείνος μυϊκό θέμα, μένοντας εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Ενωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT