Παναθηναϊκός: Ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μπακασέτα

Ο αρχηγός της εθνικής μας ντύθηκε στα «πράσινα» και θα τεθεί τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα απίθανο μεταγραφικό ντεμαράζ επιχειρεί ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το πάνω χέρι στον ανταγωνισμό, με ναυαρχίδα την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα! Ο αρχηγός της εθνικής μας ντύθηκε στα «πράσινα» και θα τεθεί τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το πιο πλούσιο Ελληνα ποδοσφαιριστή στη Σούπερ Λιγκ 1! Ο Μπακασέτας έχει υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με αποδοχές μεγαλύτερες του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, συν πλούσια μπόνους επίτευξης ομαδικών αλλά και ατομικών στόχων. Το κόστος της μεταγραφής ανεβαίνει άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ, όσα θα εισπράξει η Τραμπζονσπόρ για να τον παραχωρήσει από τώρα με μεταγραφή, αντί να έλθει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν ολοκληρώσει και την απόκτηση του Βίκτορ Ούγκο, ο οποίος αναμένεται μέχρι αύριο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος στόπερ είναι προσωπική επιλογή του Φατίχ Τερίμ, που τον ξέρει από την επιτυχημένη θητεία του στη Φιορεντίνα και την πρωταθληματική χρονιά του στην Τραμπζονσπόρ, όπου ήταν συμπαίκτης του Μπακασέτα. Η μεταγραφή του από την Μπαΐα θα κοστίσει περίπου 2 εκατ. ευρώ, πέρα από το συμβόλαιό του. Στο στόχαστρο των «πρασίνων» είναι και ο 29χρονος πανύψηλος (1,89 μ.) κεντρικός μέσος της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, διεθνής με τη Σερβία και με έξι γεμάτες χρονιές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, φαβορί προβάλλει ο 26χρονος διεθνής Πολωνός Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και 7,5 χρόνια σε ιταλικές ομάδες, με τελευταία τη Σπέτσια. Πολύ ψηλά στη λίστα του Τερίμ είναι και ο 25χρονος Τούρκος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλτάι Μπαγιαντίρ, ο οποίος πήγε το καλοκαίρι στους «μπέμπηδες» από τη Φενέρ έναντι 4,3 εκατ. λιρών. Σύμφωνα με την ισπανική «AS», η Βιγιαρεάλ θα ενδιαφερθεί το καλοκαίρι για τον Βαγιαννίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT