O Ντραγκόφσκι έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

O Ντραγκόφσκι έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Πολωνός τερματοφύλακας, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα για να υπογράψει

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πολωνός τερματοφύλακας Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι ώστε να σφραγίσει τη μεταγραφή του στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού από τη Σπέτσια.

Ο 26χρονος γκολκίπερ θα περάσει από ιατρικά και αν όλα προχωρήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του, καλύπτοντας έτσι το κενό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. 

Ποιος είναι ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι

Σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στη Φιορεντίνα.Εμεινε τρία χρόνια στη Φλωρεντία και μέτρησε 86 συμμετοχές. Ωστόσο, ένας τραυματισμός έφερε τα πάνω κάτω. Οι «Βιόλα» πήραν την απόφαση το 2022 να τον αποχωριστούν πουλώντας τον στη Σπέτσια αντί 1,95 εκατ. ευρώ.

Εκεί έπαιξε 35 παιχνίδια την περσινή σεζόν, κρατώντας επτά φορές ανέπαφη την εστία του, όμως η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε και εκείνος την ακολούθησε στη Serie B, όπου έπαιξε φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT