Μεταγραφικό ντεμαράζ Παναθηναϊκού

Στην Αθήνα σήμερα και ο Ντραγκόφσκι – Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μαξίμοβιτς

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αγωνιστικό και μεταγραφικό οίστρο παραμένει ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση-θρίλερ επί του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, με το πρώτο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» έψαχναν καιρό τώρα μια μεγάλη επιτυχία και τη βρήκαν στο ντέρμπι με τον «αιώνιο αντίπαλο», με τον Φατίχ Τερίμ να βγάζει… λαγούς από το καπέλο για να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το προσκλητήριο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο θα γίνει σήμερα, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αρκετές απουσίες στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η άφιξη του Μπακασέτα θα προσφέρει ποιοτικές λύσεις, ενώ σημαντική ενίσχυση θα δώσει η μεταγραφή του Βίκτο Ούγκο από την Μπαΐα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι. Ο 27χρονος Πολωνός διεθνής τερματοφύλακας έρχεται σήμερα (14.30) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, δανεικός (με οψιόν αγοράς) μέχρι το καλοκαίρι.

Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μαξίμοβιτς, ενώ η βραζιλιάνικη Globo αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Μπερνάρ είναι σε επαφές με την Ατλέτικο Μινέιρο για την επιστροφή του πιθανώς το καλοκαίρι, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Λαβωμένη ψυχολογικά από τον αποκλεισμό της από τον Αρη αλλά και αγωνιστικά από τις αρκετές απουσίες, η ΑΕΚ ξεκίνησε προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Σιμάνσκι θα απουσιάσει λόγω καρτών, οι Λιβάι Γκαρσία, Ελίασον και Γαλανανόπουλος είναι αμφίβολοι.

Λαβωμένος ψυχολογικά είναι και ο Ολυμπιακός που παίζει την Κυριακή με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης», έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την απόκτηση του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού, παρότι ο Λίβυος μέσος έπαθε ξανά θλάση…

• Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου, επικρατώντας του Λεβαδειακού με σκορ 1-0 και θα αντιμετωπίσει τον Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT