Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ούγκο – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Μπακασέτα»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ούγκο – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Μπακασέτα»

«Ο στόχος μου είναι να γράψω ιστορία σε αυτή τη μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βίτορ Ούγκο ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μετά την οριστική συμφωνία με τη Μπαΐα για την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί στη «Λεωφόρο» για να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι των «Πρασίνων» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από το «Τριφύλλι».

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Βίτορ Ούγκο δήλωσε ανυπόμονος να ξαναπαίξει με τον Τάσο Μπακασέτα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου.Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον Γούλιαν Αράο, αλλά και με άλλους Βραζιλιάνους που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Ο στόχος μου είναι να γράψω ιστορία μέσα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ πάλι με τον Τάσο Μπακασέτα, γιατί κάναμε σπουδαία πράγματα μαζί στην Τουρκία. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους» τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT