Ο Παναθηναϊκός νίκησε απουσίες και Αστέρα και έπιασε ξανά κορυφή

Ο Παναθηναϊκός νίκησε απουσίες και Αστέρα και έπιασε ξανά κορυφή

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Αστέρας Τρίπολης και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ετσι ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα (28/1). 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιέζοντας στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50ό λεπτό πήρε το γκολ που έψαχνε με τον Αϊτόρ. Από πολύ ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Μπερνάρ έδωσε στον Μαντσίνι, εκείνος έκανε εξαιρετική σέντρα στο πίσω δοκάρι κι ο Αϊτόρ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0 για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Τιν Γεντβάι από στατική φάση στο 74ο λεπτό. Σε εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, έφτασε στον Αϊτόρ που έβγαλε νέα σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας του Αστέρα κι ο Κροάτης στόπερ με κεφαλιά έκανε το 2-0, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο Αστέρας, αφού αποβλήθηκε στο 90′ ο Αλέαγκμπε. 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86’ Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (86’ Ακαϊντίν), Κώτσιρας, Μαντσίνι, Μπερνάρ (86’ Ζέκα), Βέρμπιτς (27’ λ.τρ. Αϊτόρ), Σπόραρ (61’ λ.τρ. Τσόκαι).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (86’ Άλβαρες), Μουνάφο (72’ Γιαμπλόνσκι), Αλάγκμπε, Καλτσάς (72’ Μπαρτόλο), Σουρλής (58’ Ζουγλής), Σίτο (46’ Ρεγκίς), Μάντζης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT