Συμφώνησε με Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός

Συμφώνησε με Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς - Ανοιχτό το πότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε έναν εντυπωσιακό μεταγραφικό Γενάρη, αφού απέκτησε και τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον 29χρονο Σέρβο μέσο, ο οποίος θα πρέπει να λογίζεται παίκτης του συλλόγου τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2024. Τη δεδομένη στιγμή παραμένει ανοιχτό αν θα φορέσει από τώρα τη φανέλα του συλλόγου ή όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Χετάφε. Για να ολοκληρωθεί από τώρα η μετακίνησή του, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να καλύψει ένα ποσό που ζητούν οι Μαδριλένοι. 

Η απόφαση θα ληφθεί από τον Φατίχ Τερίμ για το πότε θα έρθει στην ομάδα ο Μαξίμοβιτς, με τον Τούρκο προπονητή να έχει τέσσερις διαθέσιμες λύσεις στη θέση «6», τον Αράο, τον Κώτσιρα, τον Ρούμπεν και τον Ζέκα. Θυμίζουμε, πως αποκτήθηκαν ήδη οι Λημνιός, Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι, Ούγκο και Μπακασέτας. 

Ερχεται την Δευτέρα ο Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο Τραμπζονσπόρ – Γαλατάσαραϊ και αύριο (Δευτέρα, 21/1) αναμένεται στην Αθήνα με πτήση της Turkish Airlines, στις 20.15 το απόγευμα. Πιθανότατα την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT