Πάνω από 20 σύλλογοι «οδεύουν» προς την European Super League

Πάνω από 20 σύλλογοι «οδεύουν» προς την European Super League

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι καταδίκασαν το πρότζεκτ της European Super League, ωστόσο τα ιδρυτικά της στελέχη φαίνεται πως έχουν δρομολογήσει καταστάσεις

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πανηγυρική δικαστική νίκη της European Super League απέναντι στην UEFA έχει ανοίξει τον δρόμο για τα ιδρυτικά στελέχη της ESL, που επιθυμούν να λανσάρουν τη νέα διοργάνωση το συντομότερο δυνατό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «Ouest France» ο Aνάς Λαγκαρί, συνιδρυτής της εταιρείας A22, τόνισε πως ήδη 20 σύλλογοι βαδίζουν προς την ESL, ενώ ακόμα 30 είναι σε στάδιο διαπραγματεύσεων.

«Περίπου 20 σύλλογοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ διεξάγονται συνομιλίες με άλλους 30. Εχουμε αρκετούς συλλόγους για να ξεκινήσουμε, αλλά θέλουμε να τους πείσουμε όλους. 

Γιατί να πληρώνεις 40, 50, 60, ή 170 ευρώ τον μήνα, όπως στην Ισπανία, για να μπορείς να παρακολουθείς ποδόσφαιρο όταν μπορείς να το κάνεις δωρεάν; Εχω ακούσει πολλά, ότι ένα παιχνίδι την ημέρα θα είναι δωρεάν, ή πώς η υπηρεσία θα είναι για τους πρώτους τρεις μήνες δωρεάν και μετά θα αρχίζει η χρέωση. 

Οχι. Ολοι οι αγώνες θα είναι δωρεάν και για πάντα. Το Gmail είναι δωρεάν, το WhatsApp είναι δωρεάν, το Instagram είναι δωρεάν. Και όμως αποδίδει πολλά χρήματα ανά χρήστη» τονίζει μεταξύ άλλων.

Η Α22 σκοπεύει να δημιουργήσει το Unify, ένα είδος ποδοσφαιρικού κοινωνικού δικτύου που, εκτός από τη μετάδοση αγώνων, θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους και να διαβάζουν ειδήσεις για τον σύλλογό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT