Μπακασέτας: «Ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να έρθω στην Ελλάδα»

Μπακασέτας: «Ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να έρθω στην Ελλάδα»

«Μου αρέσει να έχουν προσδοκίες για εμένα. Κι εγώ έχω από τον εαυτό μου. Θέλω να πω στον κόσμο πως κάθε μέρα θα δίνω το 100% για την ομάδα»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ολοκλήρωσε μια μεγάλη μεταγραφή. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου στάθηκε στη μεγάλη πρόκληση, αποθέωσε τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός, ενώ υποστήριξε πως θα δίνει το 100% καθημερινά. 

«Eψαχνα μια νέα πρόκληση, κάτι καινούργιο για να μπορώ να είμαι πιο συγκεντρωμένος και να γίνομαι καλύτερος. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο, είμαι χαρούμενος πολύ που βρίσκομαι εδώ. Η επιστροφή μου είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Στην Τουρκία μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τι είναι ο Φατίχ Τερίμ, είναι ένα θρύλος εκεί.

Εχουμε παίξει αντίπαλοι και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Εκανε αρκετά για να έρθω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και να με κάνει απόλυτα χαρούμενο. Υστερα να ευχαριστήσω τον κύριο Παπαδημητρίου που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν περίμενα γυρίσω στην Ελλάδα. Εψαχνα μια πρόκληση στο εξωτερικό. Από τη στιγμή, όμως, που μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για εμένα, δεν μπορούσε αυτό να περάσει αδιάφορο. Η όλη αντιμετώπιση με έπεισε να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μου αρέσει να έχουν προσδοκίες για εμένα. Κι εγώ έχω από τον εαυτό μου. Θέλω να πω στον κόσμο πως κάθε μέρα θα δίνω το 100% για την ομάδα.

Ηταν δύσκολο το αντίο στην Τραμπζονσπόρ. Θα τους αγαπώ για μια ζωή. Είχε κλείσει ο κύκλος μου εκεί, έψαχνα μια νέα πρόκληση» τόνισε ο Μπακασέτας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT