Mundo Deportivo: Στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού Ταβάρες και Χεζόνια

Mundo Deportivo: Στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού Ταβάρες και Χεζόνια

Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν για Ταβάρες και Χεζόνια, τονίζοντας πως αποτελούν βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη Marca, τη σκυτάλη πήρε η «Mundo Deportivo», η οποία έκανε αναφορά στο έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση των Ταβάρες και Χεζόνια. Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τη μεγάλη επιθυμία της Ρεάλ να τους κρατήσει στο ρόστερ της.

«Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις είναι αυτές των Ταβάρες και Χεζόνια, από τη στιγμή που οι δυο παίκτες αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Υστερα από μερικά χρόνια με χαμηλό μπάτζετ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο.

Τόσο ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όσο και ο Κροάτης φόργουορντ ξέρουν καλά το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στον Ταβάρες και περισσότερα από 2 εκατομμύρια στον Χεζόνια. Πρόκειται για ποσά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κερδίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης», καταλήγει το δημοσίευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT