Το ματς Αντερλεχτ – Γκενκ θα διεξαχθεί ξανά λόγω λάθους του VAR

Το ματς Αντερλεχτ – Γκενκ θα διεξαχθεί ξανά λόγω λάθους του VAR

O αγώνας της Αντερλεχτ με τη Γκενκ θα διεξαχθεί ξανά μετά τη δικαίωση των φιλοξενούμενων για λάθος του VAR

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 23 Δεκεμβρίου η Αντερλεχτ είχε υποδεχθεί την Γκενκ και το φινάλε τη βρήκε να επικρατεί με 2-1. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί ξανά λόγω ενός σοβαρού λάθους του VAR. Η φάση που έκανε έξαλλη την Γκενκ σημειώθηκε στο 21ο λεπτό, όταν ο αγώνας ήταν στο 0-0. Τότε, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Χέινεν να βλέπει τον Σμάιχελ να τον νικά, αλλά τον Σορ να ακολουθεί τη φάση και να σκοράρει. Το γκολ δεν μέτρησε, αφού σύμφωνα με το VAR, ο Σορ μπήκε πιο γρήγορα στην περιοχή.

Εκτός όμως από τον σκόρερ, είχαν μπει στη μεγάλη περιοχή, πριν γίνει η εκτέλεση, και δύο ποδοσφαιριστές της Αντερλεχτ, με την Γκενκ να αποφασίζει να κινηθεί δικαστικά. Ετσι, πήγαν την υπόθεση στο δικαστήριο και δικαιώθηκαν. Η πειθαρχική επιτροπή της βελγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την επανάληψη του αγώνα από την αρχή και πλέον δημιουργείται δεδικασμένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT