Στην κορυφή η Ρεάλ, βαριά ήττα για την Μπαρτσελόνα

Στην κορυφή η Ρεάλ, βαριά ήττα για την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε εκτός έδρας κόντρα στη Λας Πάλμας, επικρατώντας τελικά 2-1. Έτσι, βρέθηκε στην κορυφή της LaLiga. Βαριά ήττα 5-3 για την Μπαρτσελόνα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λας Πάλμας και βρέθηκε στο +2 από την Τζιρόνα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουνιόθ στο 53ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των Μαδριλέλων, που έκαναν την ανατροπή με τα γκολ των Βινίσιους Τζούνιορ (65′) και Τσουαμενί (84′).

Ηττα για την Μπαρτσελόνα

Μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα απομακρύνθηκε κι από έναν άλλο μεγάλο στόχο της, το πρωτάθλημα.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, οι Μπλαουγκράνα ηττήθηκαν εντός έδρας από την Βιγιαρεάλ με 5-3 και έμειναν δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από 21 αγωνιστικές.

Μορένο και Ακόμακ έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο σε 12 λεπτά η Μπαρτσελόνα γύρισε το ματς. Γκουντογκάν, Πέδρι και Μπαϊγί έδωσαν προβάδισμα με 3-2 στους Καταλανούς.

Όμως, με γρήγορο επιθετικό transition των φιλοξενούμενων ο Γκονσάλο Γκέδες πέτυχε στο 84′ το 3-3. Η Μπάρτσα πίεσε και φώναξε για πέναλτι που δεν της δόθηκε.

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, η Βιγιαρεάλ «χτύπησε» δύο φορές στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων, με τον Σόρλοθ μετά από διαδοχή λαθών της καταλανικής άμυνας (90’+9’) και τον Χοσέ Λουίς Μοράλες (90’+11’).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT