Ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα

Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση στο τέλος της σεζόν, αφού ο Τσάβι προανήγγειλε το «αντίο» από την Μπαρτσελόνα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα διανύει ο Τσάβι.

Η βαριά ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ στη Βαρκελώνη αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος προανήγγειλε το τέλος του από τον πάγκο των Καταλανών.

Αν και η διοίκηση των Καταλανών φαίνεται να τον στηρίζει, ο 44χρονος δεν άφησε περιθώρια παραμονής και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μετά τις 30 Ιουνίου.

«Θα φύγω από την Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο. Φτάσαμε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φύγω. Μίλησα με τη διοίκηση σήμερα και θα φύγω στις 30 Ιουνίου» τόνισε.

Μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ, ήρθε ο αποκλεισμός στο Copa Del Rey από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ ακολούθησε η βαριά εντός έδρας ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ που περιόρισε τους Καταλανούς στο -10 από την κορυφή της La Liga.

Τα αρνητικά αποτελέσματα τελικά ανάγκασαν τον Τσάβι να αναθεωρήσει το μέλλον του στην ομάδα, παρόλο που οι δυο πλευρές τον προηγούμενο Σεπτέμβριο είχαν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT