Νικητής στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Νικητής στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Ο Τάισον μοίρασε, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ σκόραρε (43', 56') και ο ΠΑΟΚ, που νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής - Μεγάλες ευκαιρίες οι «Πράσινοι» για την ισοφάριση

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από ένα συναρπαστικό ντέρμπι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού. Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ (43’, 56’) με δυο γκολ ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους «ασπρόμαυρους», με τους «πράσινους» να χάνουν στο φινάλε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Πλέον «απολαμβάνει» την κορυφή η ομάδα του Λουτσέσκου. 

Ο Κουλιεράκης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα στο 8’ από φάουλ του Μουργκ, ωστόσο ο Έλληνας στόπερ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Ντεσπόντοφ από την πάσα του Τάισον πέτυχε το 1-0. Ο Τερίμ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και κέρδισε πέναλτι. Ο Τάισον πάτησε τον Μπακασέτα εντός περιοχής, ο μέσος του «Τριφυλλιού» ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-1. 

Στο 56’, ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Τάισον έκανε την κούρσα και το γύρισμα από τα αριστερά, ο Τόμας άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Ντεσπόντοφ πλάσαρε για το 2-1. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός πίεσε, όμως Μλαντένοβιτς και Γέντβαϊ δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (88’ Σβαμπ), Μουργκ (78’ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (72’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (72’ Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (88’ Τζίμας).  

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (64’ Λημνιός), Μπακασέτας, Μαντσίνι (88’ Βιλένα), Βίτορ Ουγκό (46’ Τζούρισιτς), Γέντβαϊ, Αϊτόρ (46’ Μπερνάρ), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ (46’ Τσέριν), Αράο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT