Γιόνι: «Θέλω να βοηθήσω άμεσα τον ΠΑΟΚ»

Γιόνι: «Θέλω να βοηθήσω άμεσα τον ΠΑΟΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Γιόνι Κάστρο, τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον «Δικέφαλο» - Ενθουσιασμένος ο Ισπανός

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Γνωρίζω το πρωτάθλημα και ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή και παλεύει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. Θεώρησα πως είναι ένα ωραίο μέρος για να έρθω. Γνωρίζω για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για την πόλη. Θέλω να το απολαύσω, να ξεκινήσω ξανά. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να βοηθήσω την ομάδα. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιόνι, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 29χρονος Ισπανός μπακ έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη οικογενειακώς και είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. «Νιώθω καλά. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ηταν μια στιγμή στη ζωή μου, που ήθελα μια αλλαγή, να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Θέλω να ξεκινήσω, να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φιλάθλους, την πόλη. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκινήσω», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT