Ευρωλίγκα: Αμφίβολος και ο Πετρούσεφ απόψε για τον Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα: Αμφίβολος και ο Πετρούσεφ απόψε για τον Ολυμπιακό

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας μπαίνει στην τελική ευθεία και η έβδομη και προτελευταία διαβολοβδομάδα υποχρεώνει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να επιβεβαιώσουν τον τίτλο των φαβορί κόντρα στους αντιπάλους τους.

Η αρχή γίνεται απόψε το βράδυ (21.15) στο ΣΕΦ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, Αλμπα Βερολίνου, έχοντας όμως παράλληλα να αντιμετωπίσουν σοβαρούς τραυματισμούς. Ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε πως η ομάδα μετά τις απουσίες των Φαλ και Μιλουτίνοφ ενδεχομένως να αγωνιστεί και χωρίς τον τρίτο ψηλό της, Πετρούσεφ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Στη θέση «5» θα χρησιμοποιηθεί ο Σίκμα, ενώ υπάρχει και ο νεοαποκτηθείς Μόουζες Ράιτ, που μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση. «Είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι είναι εύκολο», ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών. Πάντως, η Αλμπα λίγο πριν κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό γνώρισε ήττα-σοκ από τη Βούρτζμπουργκ, ενώ η Μπάγερν, η επόμενη αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», την Πέμπτη, επικράτησε άνετα της Κράισλαϊμ. Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη υποδέχεται τη Μιλάνο και την Παρασκευή δοκιμάζεται στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις, επιδιώκοντας το «δύο στα δύο».

• Την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στην Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ο καταλανικός σύλλογος. Ο 33χρονος άσος, που άρχισε προπονήσεις πριν από λίγες εβδομάδες, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο NBA για λόγους ψυχικής υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT