Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε τον Αρη στις καθυστερήσεις

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε τον Αρη στις καθυστερήσεις

Με το γκολ του Μορόν όλα έδειχναν πως ο Άρης θα φύγει νικητής από τις Σέρρες! Όμως στο 95' τα «λιοντάρια» απάντησαν με τον Άλεξιτς και ο Πανσερραϊκός πήρε τον πολύτιμο βαθμό (1-1) σε ένα ματς με αρκετά νεύρα - Ισοπαλία στον Βόλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κόστα Αλεξιτς πήρε από τη λάμψη του Λορέν Μορόν, καθώς το δικό του γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) μεταξύ Πανσερραϊκού και Άρη.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου έχασε μια μοναδική ευκαιρία να πετύχει την 3η διαδοχική εκτός έδρας νίκη της, αφού έχασε τη συγκέντρωσή της στα τελευταία λεπτά. Το υπέροχο γκολ του Λορέν Μορόν στο 52’ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αρη, κι ενώ έδειχνε ότι ήλεγχε το παιχνίδι μη επιτρέποντας στον Πανσερραϊκό να δημιουργήσει φάση, ήρθε αυτή του 95ου λεπτού, όπου ο Αλεξιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ισοπαλία στον Βόλο

Βόλος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 21η αγωνιστική της Super League. Ετσι, η ισοπαλία αφήνει τις δύο ομάδες λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με φανταστικό σουτ του Σενγκέλια. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Επτά λεπτά αργότερα, στο 15΄, ο Μύγας σούταρε από καλή θέση, ο Στεργιάκης απέκρουσε και ο Χουάν Γκαρσία πήρε το «ριμπάουντ» και διαμόρφωσε το 1-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT