Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στο τέλος τον Ατρόμητο κι έμεινε στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στο τέλος τον Ατρόμητο κι έμεινε στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» στο τέλος, επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σβαμπ ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό και ο Κωνσταντέλιας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 2-0 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Μόνος πρώτος στην κορυφή ο «Δικέφαλος». 

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί οι φιλοξενούμενοι, είχαν τις φάσεις τους, κυρίως με εμπνεύσεις του Τάισον. Ένα φαλτσαριστό σουτ του 35χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ στο 18’ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Ωστόσο, γενικότερα, οι Περιστεριώτες εύκολα ή δύσκολα είχαν απαντήσεις. Στο 37’, από μία ακόμη προσπάθεια του Τάισον, ήταν η σειρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να απειλήσει – άστοχο μονοκόμματο αριστερό.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ πίεσε και βρήκε γκολ στο 42’. Από φάουλ του Ζίβκοβιτς, ο Μάγκομεντ Οζντόεφ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά-ψαράκι για το 0-1.

Ωστόσο, έπειτα από υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Ατρόμητος λύγισε στο 89’. Από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Αλί Σαμάτα και στρώθηκε ξανά στον Αυστριακό που σκόραρε από κοντά.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από λάθος απομάκρυνση του Τσιντώτα που είχε βγει εκτός περιοχής, ο Κωνσταντέλιας από μακριά και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Τσακμάκης, Κούντε (68’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (61’ Έντερ), Ρομπάιγ (76’ Κουέν), Βέργος (76’ Αντζιέλσκι), Ντιρκς (61’ Βαλένσια).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Α. Ζίβκοβιτς (71’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Μπράντον (60’ Σαμάτα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT