Μεγάλη νίκη του Αρη στο ΟΑΚΑ, 73-70 τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη νίκη του Αρη στο ΟΑΚΑ, 73-70 τον Παναθηναϊκό

Ο Αρης νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 73-70 βάζοντας τέλος στο αήττητο των «πράσινων». Χωρίς Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου αγωνίστηκε το «τριφύλλι»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης νίκησε τον Παναθηναϊκό των σημαντικών απουσιών (εκτός οι Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου) με 73-70 στο ΟΑΚΑ, βάζοντας τέλος στο αήττητο των «πράσινων». Ηταν η πρώτη νίκη του Αρη στην έδρα των «πράσινων» από το 1997. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δεκάλεπτο, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ήταν άστοχος και μπλοκαρισμένος στην επίθεση. 

Ο Αρης συνέχισε να ανεβάζει προοδευτικά τη διαφορά, φτάνοντας στο +19 στην εκκίνηση του δευτέρου δεκαλέπτου (10-29), με τον Παναθηναϊκό να αρχίζει να ανεβάζει στροφές στην άμυνά του μετά το 15’, μειώνοντας τη διαφορά. Το «τριφύλλι» έκλεισε το ημίχρονο στο -5 (34-39), όμως ο Αρης είχε τις απαντήσεις.

Οι «πράσινοι» πέρασαν μπροστά στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου (42-39) με τρίποντο του Γκριγκόνις, ο Αρης όμως έμεινε κοντά στο σκορ, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο -6.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Αρης ήταν κοντά στο σκορ και στο τέλος με τρία μεγάλα τρίποντα από τον Βασίλη Τολιόπουλο, πέρασε μπροστά στο σκορ (62-71). Ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. 

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Σλούκας 5 (1), Γκραντ 9 (1), Αντετοκούνμπο 10, Γκριγκόνις 11 (1), Μήτογλου 9, Καλαϊτζάκης 9, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι 6, Σαμοντούροφ, Ναν 7 (1), Μαντζούκας 2.

Αρης (Γιάννης Καστρίτης): Τολιόπουλος 12 (4), Μπλούμπεργκς 5 (1), Περσίδης 2, Χάρελ 10 (2), Μπάνκστον 2, Σλαφτσάκης 4, Σταρκ 14 (3), Σανόγκο 6, Κατσίβελης 5, Μποχωρίδης 3 (1), Ντε Σόουζα 8, Καλόγηρος 2. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT