Ευρωλίγκα: Ενισχυμένος στο κρίσιμο σταυροδρόμι ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Ενισχυμένος στο κρίσιμο σταυροδρόμι ο Ολυμπιακός

Ενα από το πιο κομβικά παιχνίδια για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας δίνει απόψε (21.30) ο Ολυμπιακός στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από το πιο κομβικά παιχνίδια για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας δίνει απόψε (21.30) ο Ολυμπιακός στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια, που έχει τον ίδιο στόχο. Προερχόμενοι από δύο σερί νίκες με Αλμπα και Μπάγερν, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Μουσταφά Φαλ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και την υπέρ τους παράδοση καθώς σε επτά επισκέψεις στη «Λα Φοντέτα» στο πλαίσιο του θεσμού έχουν ισάριθμες νίκες!

«Η Βαλένθια έχει από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση. Το παιχνίδι είναι και για εκείνους πολύ σημαντικό. Κάθε παιχνίδι άλλωστε, όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μιλουτίνοφ.

Στην εντυπωσιακή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο τεχνικός των «νυχτερίδων», Αλεξ Μουμπρού. «Ολα τα χρόνια που παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, χάνουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ».

Τα άλλα σημερινά παιχνίδια: Εφές – Μακάμπι (19.30), Μιλάνο – Ρεάλ Μ. (21.30), Μπασκόνια – Βιλερμπάν (21.30), Παρτιζάν – Μπάγερν (21.30).

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή των Λεσόρ, Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT