Ο Γιάνσεν στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Γιάνσεν στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Δεν σταματούν οι αλλαγές στους «ερυθρόλευκους»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «φύγε εσύ, έλα εσύ» συνεχίζεται αμείωτο στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το… τσουνάμι των μεταγραφών τον Ιανουάριο, προχωρούν όπως φαίνεται και σε αλλαγή προπονητή, καθώς από χθες το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα ο Ολλανδός Πασκάλ Γιάνσεν, προκειμένου να διαδεχθεί τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Αν και από τον Ολυμπιακό μέχρι αργά χθες δεν είχε υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, καθώς εκκρεμούσε η κρίσιμη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάνσεν, στην Πορτογαλία θεωρούσαν δεδομένο το τέλος του Καρβαλιάλ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με την Α Bola να τονίζει ότι ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με τον Πέδρο Αλβες που απομακρύνθηκε πριν από μερικά 24ωρα, όταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανέλαβε αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Σπουδαία πρόκριση της Κ19 επί της Ιντερ στους «16» του Youth League.

Ο Πασκάλ Γιάνσεν αποχώρησε πριν από δύο μήνες από τον πάγκο της Αλκμααρ, έπειτα από περίπου 3,5 χρόνια και 162 ματς, ενώ επί των ημερών του στον ολλανδικό σύλλογο καθιερώθηκαν οι Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζηδιάκος. Επίσης για πολλά χρόνια ήταν προπονητής σε ακαδημίες συλλόγων, μεταξύ αυτών και η Αϊντχόφεν. Ο γεννημένος στο Λονδίνο 51χρονος Ολλανδός τεχνικός, βρέθηκε χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ιντερ για το Youth League, με τους «μικρούς ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν μια σπουδαία πρόκριση στους «16», καθώς επικράτησαν της Ιντερ στα πλέι οφ της διοργάνωσης με 6-5 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια). Οι Πειραιώτες θα μάθουν αύριο τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, που θα προκύψει από τις Μίλαν, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Λανς, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ρεάλ και Σάλτσμπουργκ. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες. «Να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας στέρησαν οι μεγάλοι», τους είπε μεταξύ άλλων.

• Σαράντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μεγαλύτερη τραγωδία που έχει σημαδέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή της Θύρας 7, στα σκαλιά της οποίας άφησαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Το καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα θα τελεστεί στις 15.00 στον χώρο του μνημείου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT