ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου υπογράφει την Παρασκευή το νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου υπογράφει την Παρασκευή το νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. O Ρουμάνος τεχνικός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα επόμενα τρία χρόνια. Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) υπογράφει ο Ρουμάνος τεχνικός το νέο συμβόλαιό του.

ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου τα έχουν βρει σε όλα και το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) θα «πέσουν» οι υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του συλλόγου με τον Ρουμάνο τεχνικό. Ετσι, θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του «Δικεφάλου».

Η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη, ωστόσο αύριο στις 15:00 ο Λουτσέσκου θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. «Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι κάτι πέρα ​​από το ποδόσφαιρο. Είναι μέρος του εαυτού μου!», είχε αναφέρει προ μηνών ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT